Kakelugn i Kalix

Kakelugnar i Kalix, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Kalix som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Kalix. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Kalix rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Kalix för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Kalix

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Kalix syns nedan. Om du bor i Kalix kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kalix Bygg & Plåt
Valhallav. 25
952 31 KALIX

Kostnad och pris på kakelugn i Kalix

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Kalix kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Kalix du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Kalix

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Kalix, och du kan läsa mer om platsen Kalix nedan:

Beskrivning: Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Area: 757,36 hektar
Befolkning: 7299, år 2010

Om du vill lära dig mer om Kalix utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Kalix) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Kalix fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Kalix rekommenderar vi att du söker på annat håll i Norrbotten län.