Kakelugn i Hortlax

Kakelugnar i Hortlax, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Hortlax som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Hortlax. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Hortlax rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Hortlax för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Hortlax

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Hortlax syns nedan. Om du bor i Hortlax kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

BoMur
Höglandsnäsv. 301
944 91 HORTLAX

Kostnad och pris på kakelugn i Hortlax

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Hortlax kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Hortlax du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Hortlax

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Hortlax, och du kan läsa mer om platsen Hortlax nedan:

Beskrivning: Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Area: 148,88 hektar
Befolkning: 1248, år 2010

Om du vill lära dig mer om Hortlax utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Hortlax) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Hortlax fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Hortlax rekommenderar vi att du söker på annat håll i Norrbotten län.