Kakelugn i Boden

Kakelugnar i Boden, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Boden som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Boden. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Boden rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Boden för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Boden

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Boden syns nedan. Om du bor i Boden kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Highone i Boden AB
Pepparv. 28
961 47 BODEN

Kostnad och pris på kakelugn i Boden

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Boden kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Boden du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Boden

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Boden, och du kan läsa mer om platsen Boden nedan:

Beskrivning: Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Area: 1 997,74 hektar
Befolkning: 18277, år 2010

Om du vill lära dig mer om Boden utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Boden) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Boden fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Boden rekommenderar vi att du söker på annat håll i Norrbotten län.