Kakelugn i Älvsbyn

Kakelugnar i Älvsbyn, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Älvsbyn som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Älvsbyn. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Älvsbyn rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Älvsbyn för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Älvsbyn

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Älvsbyn syns nedan. Om du bor i Älvsbyn kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Lundberg Plåt & Isolering AB, Kjell
Kanontorpsv. 4
942 36 ÄLVSBYN

Kostnad och pris på kakelugn i Älvsbyn

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Älvsbyn kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Älvsbyn du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Älvsbyn

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Älvsbyn, och du kan läsa mer om platsen Älvsbyn nedan:

Beskrivning: Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Area: 635,28 hektar
Befolkning: 4967, år 2010

Om du vill lära dig mer om Älvsbyn utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Älvsbyn) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Älvsbyn fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Älvsbyn rekommenderar vi att du söker på annat håll i Norrbotten län.