Kakelugn i Växjö

Kakelugnar i Växjö, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Växjö som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Växjö. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Växjö rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Växjö för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Växjö

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Växjö syns nedan. Om du bor i Växjö kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Pellets Handlarn i Växjö
Islandsv. 17
352 46 Växjö


Kaminexperten
Bergkvara Furuhill 1
355 93 VÄXJÖ


Värmeverkstan i Växjö AB
Sandv. 1
352 45 VÄXJÖ

Kostnad och pris på kakelugn i Växjö

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Växjö kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Växjö du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Växjö

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Växjö, och du kan läsa mer om platsen Växjö nedan:

Beskrivning: Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Area: 3 027,97 hektar
Befolkning: 60887, år 2010

Om du vill lära dig mer om Växjö utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Växjö) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Växjö fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Växjö rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kronoberg län.