Kakelugn i Tjureda

Kakelugnar i Tjureda, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Tjureda som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Tjureda. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Tjureda rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Tjureda för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Tjureda

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Tjureda syns nedan. Om du bor i Tjureda kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Murningsfirman Arne Tired
Tjureda Södregård 6
363 34 Tjureda

Kostnad och pris på kakelugn i Tjureda

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Tjureda kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Tjureda du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Tjureda

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Tjureda, och du kan läsa mer om platsen Tjureda nedan:

Beskrivning: Tjureda socken i Småland ingick i Norrvidinge härad i Värend, ingår sedan 1971 i Växjö kommun och motsvarar från 2016 Tjureda distrikt i Kronobergs län. Två hällkistor, många gravrösen från bronsåldern och några järnåldersgravfält finns här.

Area: 59 km2
Befolkning: 730, år 2000

Om du vill lära dig mer om Tjureda utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Tjureda) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Tjureda fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Tjureda rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kronoberg län.