Kakelugn i Ljungby

Kakelugnar i Ljungby, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Ljungby som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Ljungby. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Ljungby rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Ljungby för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Ljungby

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Ljungby syns nedan. Om du bor i Ljungby kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

LJ Bygg AB
Kungsg. 42
341 24 LJUNGBY

Kostnad och pris på kakelugn i Ljungby

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Ljungby kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Ljungby du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Ljungby

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Ljungby, och du kan läsa mer om platsen Ljungby nedan:

Beskrivning: Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Area: 1 193,49 hektar
Befolkning: 15205, år 2010

Om du vill lära dig mer om Ljungby utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Ljungby) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Ljungby fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Ljungby rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kronoberg län.