Kakelugn i Hovmantorp

Kakelugnar i Hovmantorp, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Hovmantorp som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Hovmantorp. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Hovmantorp rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Hovmantorp för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Hovmantorp

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Hovmantorp syns nedan. Om du bor i Hovmantorp kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Roos Kakel & Murning
Fiskareg. 4
360 51 HOVMANTORP


Hovets Kakelugnar AB
Rotv. 1
360 51 HOVMANTORP

Kostnad och pris på kakelugn i Hovmantorp

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Hovmantorp kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Hovmantorp du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Hovmantorp

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Hovmantorp, och du kan läsa mer om platsen Hovmantorp nedan:

Beskrivning: Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Area: 255,66 hektar
Befolkning: 2991, år 2010

Om du vill lära dig mer om Hovmantorp utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Hovmantorp) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Hovmantorp fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Hovmantorp rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kronoberg län.