Kakelugn i Älmeboda

Kakelugnar i Älmeboda, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Älmeboda som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Älmeboda. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Älmeboda rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Älmeboda för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Älmeboda

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Älmeboda syns nedan. Om du bor i Älmeboda kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Älmeboda Bygg AB
Bang. 8
360 23 ÄLMEBODA

Kostnad och pris på kakelugn i Älmeboda

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Älmeboda kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Älmeboda du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Älmeboda

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Älmeboda, och du kan läsa mer om platsen Älmeboda nedan:

Beskrivning: Älmeboda är en småort och kyrkby i Älmeboda socken i Tingsryds kommun, Kronobergs län. Belägen cirka 50 km sydöst om Växjö vid tätorten Rävemåla, där Länsväg 120 och Länsväg 122 korsar varandra. Avståndet till kommunens centralort Tingsryd är fågelvägen cirka 20 km.

Area: 35 hektar
Befolkning: 75, år 2010

Om du vill lära dig mer om Älmeboda utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Älmeboda) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Älmeboda fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Älmeboda rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kronoberg län.