Kakelugn i Torsås

Kakelugnar i Torsås, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Torsås som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Torsås. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Torsås rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Torsås för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Torsås

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Torsås syns nedan. Om du bor i Torsås kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Aske Montage AB
Karlskronav. 7
385 30 Torsås


Aske Montage AB
Karlskronav. 7
385 30 Torsås

Kostnad och pris på kakelugn i Torsås

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Torsås kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Torsås du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Torsås

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Torsås, och du kan läsa mer om platsen Torsås nedan:

Beskrivning: Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Area: 247,74 hektar
Befolkning: 1848, år 2010

Om du vill lära dig mer om Torsås utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Torsås) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Torsås fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Torsås rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kalmar län.