Kakelugn i Timmernabben

Kakelugnar i Timmernabben, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Timmernabben som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Timmernabben. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Timmernabben rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Timmernabben för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Timmernabben

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Timmernabben syns nedan. Om du bor i Timmernabben kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Gabriel-Keramik AB
Strandav. 62
380 52 Timmernabben

Kostnad och pris på kakelugn i Timmernabben

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Timmernabben kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Timmernabben du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Timmernabben

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Timmernabben, och du kan läsa mer om platsen Timmernabben nedan:

Beskrivning: Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Area: 148,75 hektar
Befolkning: 1276, år 2010

Om du vill lära dig mer om Timmernabben utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Timmernabben) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Timmernabben fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Timmernabben rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kalmar län.