Kakelugn i Oskarshamn

Kakelugnar i Oskarshamn, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Oskarshamn som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Oskarshamn. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Oskarshamn rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Oskarshamn för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Oskarshamn

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Oskarshamn syns nedan. Om du bor i Oskarshamn kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Oskarshamns Murning & Kakel, AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn

Kostnad och pris på kakelugn i Oskarshamn

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Oskarshamn kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Oskarshamn du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Oskarshamn

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Oskarshamn, och du kan läsa mer om platsen Oskarshamn nedan:

Beskrivning: Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Area: 1 310,01 hektar
Befolkning: 17258, år 2010

Om du vill lära dig mer om Oskarshamn utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Oskarshamn) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Oskarshamn fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Oskarshamn rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kalmar län.