Kakelugn i Nybro

Kakelugnar i Nybro, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Nybro som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Nybro. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Nybro rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Nybro för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Nybro

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Nybro syns nedan. Om du bor i Nybro kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Jockes Plåtslageri AB
Blads v. 20
382 46 NYBRO

Kostnad och pris på kakelugn i Nybro

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Nybro kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Nybro du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Nybro

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Nybro, och du kan läsa mer om platsen Nybro nedan:

Beskrivning: Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Area: 1 092,55 hektar
Befolkning: 12810, år 2010

Om du vill lära dig mer om Nybro utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Nybro) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Nybro fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Nybro rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kalmar län.