Kakelugn i Figeholm

Kakelugnar i Figeholm, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Figeholm som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Figeholm. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Figeholm rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Figeholm för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Figeholm

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Figeholm syns nedan. Om du bor i Figeholm kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Smålands Murning & Brasvärme AB
Sågarev. 5
572 95 FIGEHOLM


Sjökvist Murnings AB
Allég. 21
572 75 FIGEHOLM

Kostnad och pris på kakelugn i Figeholm

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Figeholm kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Figeholm du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Figeholm

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Figeholm, och du kan läsa mer om platsen Figeholm nedan:

Beskrivning: Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Area: 85,36 hektar
Befolkning: 734, år 2010

Om du vill lära dig mer om Figeholm utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Figeholm) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Figeholm fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Figeholm rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kalmar län.