Kakelugn i Färjestaden

Kakelugnar i Färjestaden, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Färjestaden som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Färjestaden. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Färjestaden rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Färjestaden för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Färjestaden

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Färjestaden syns nedan. Om du bor i Färjestaden kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Lactor AB
Törnbottenv. 4
386 90 FÄRJESTADEN

Kostnad och pris på kakelugn i Färjestaden

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Färjestaden kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Färjestaden du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Färjestaden

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Färjestaden, och du kan läsa mer om platsen Färjestaden nedan:

Beskrivning: Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Area: 463,98 hektar
Befolkning: 5018, år 2010

Om du vill lära dig mer om Färjestaden utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Färjestaden) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Färjestaden fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Färjestaden rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kalmar län.