Kakelugn i Ålem

Kakelugnar i Ålem, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Ålem som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Ålem. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Ålem rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Ålem för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Ålem

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Ålem syns nedan. Om du bor i Ålem kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Nabbens Murningsservice
Alsteråv. 53
384 40 ÅLEM

Kostnad och pris på kakelugn i Ålem

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Ålem kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Ålem du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Ålem

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Ålem, och du kan läsa mer om platsen Ålem nedan:

Beskrivning: Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Area: 115,43 hektar
Befolkning: 803, år 2010

Om du vill lära dig mer om Ålem utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Ålem) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Ålem fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Ålem rekommenderar vi att du söker på annat håll i Kalmar län.