Kakelugn i Vetlanda

Kakelugnar i Vetlanda, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Vetlanda som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Vetlanda. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Vetlanda rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Vetlanda för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Vetlanda

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Vetlanda syns nedan. Om du bor i Vetlanda kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Elda Butiken Vetlanda
Masking. 15
574 33 VETLANDA


SPISA The Cooker Shop (HSAB)
Ö. Nyg. 3
574 33 VETLANDA

Kostnad och pris på kakelugn i Vetlanda

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Vetlanda kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Vetlanda du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Vetlanda

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Vetlanda, och du kan läsa mer om platsen Vetlanda nedan:

Beskrivning: Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Area: 1 017,02 hektar
Befolkning: 13050, år 2010

Om du vill lära dig mer om Vetlanda utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Vetlanda) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Vetlanda fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Vetlanda rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jönköping län.