Kakelugn i Tranås

Kakelugnar i Tranås, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Tranås som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Tranås. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Tranås rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Tranås för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Tranås

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Tranås syns nedan. Om du bor i Tranås kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kjells Mureri
Linnéag. 9
573 34 Tranås

Kostnad och pris på kakelugn i Tranås

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Tranås kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Tranås du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Tranås

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Tranås, och du kan läsa mer om platsen Tranås nedan:

Beskrivning: Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Area: 1 055,66 hektar
Befolkning: 14197, år 2010

Om du vill lära dig mer om Tranås utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Tranås) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Tranås fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Tranås rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jönköping län.