Kakelugn i Sommen

Kakelugnar i Sommen, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Sommen som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Sommen. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Sommen rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Sommen för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Sommen

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Sommen syns nedan. Om du bor i Sommen kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Anders Murare
Lugnav. 2
573 61 SOMMEN

Kostnad och pris på kakelugn i Sommen

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Sommen kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Sommen du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Sommen

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Sommen, och du kan läsa mer om platsen Sommen nedan:

Beskrivning: Sommen är en tätort i Tranås kommun i Jönköpings län. Ursprungligen ett stationssamhälle. I Sommen finns två betydande industrier, Tranåslist AB som tillverkar ramlist, och Arona AB som tillverkar hundfoder.

Area: 129,05 hektar
Befolkning: 772, år 2010

Om du vill lära dig mer om Sommen utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Sommen) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Sommen fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Sommen rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jönköping län.