Kakelugn i Sävsjö

Kakelugnar i Sävsjö, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Sävsjö som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Sävsjö. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Sävsjö rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Sävsjö för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Sävsjö

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Sävsjö syns nedan. Om du bor i Sävsjö kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Landy Vent International AB
Ö. Esplanaden 3
576 33 Sävsjö

Kostnad och pris på kakelugn i Sävsjö

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Sävsjö kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Sävsjö du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Sävsjö

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Sävsjö, och du kan läsa mer om platsen Sävsjö nedan:

Beskrivning: Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Area: 439,20 hektar
Befolkning: 5122, år 2010

Om du vill lära dig mer om Sävsjö utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Sävsjö) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Sävsjö fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Sävsjö rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jönköping län.