Kakelugn i Nässjö

Kakelugnar i Nässjö, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Nässjö som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Nässjö. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Nässjö rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Nässjö för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Nässjö

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Nässjö syns nedan. Om du bor i Nässjö kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Anderö Murverk Plattsättning AB
Hornsg. 2
571 41 Nässjö


Kakelugnsmakeri Karl-Henrik Nyberg
Lunnestorp Grönkulla 1
571 94 Nässjö

Kostnad och pris på kakelugn i Nässjö

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Nässjö kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Nässjö du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Nässjö

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Nässjö, och du kan läsa mer om platsen Nässjö nedan:

Beskrivning: Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Area: 1 143,66 hektar
Befolkning: 16678, år 2010

Om du vill lära dig mer om Nässjö utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Nässjö) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Nässjö fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Nässjö rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jönköping län.