Kakelugn i Habo

Kakelugnar i Habo, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Habo som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Habo. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Habo rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Habo för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Habo

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Habo syns nedan. Om du bor i Habo kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken
Fanérg. 17 I
566 33 HABO

Kostnad och pris på kakelugn i Habo

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Habo kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Habo du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Habo

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Habo, och du kan läsa mer om platsen Habo nedan:

Beskrivning: Habo är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping. En mil norr om Habo ligger fabriken Fagerhults Belysning AB som sysselsätter många i Habo med omnejd.

Area: 454,39 hektar
Befolkning: 6883, år 2010

Om du vill lära dig mer om Habo utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Habo) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Habo fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Habo rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jönköping län.