Kakelugn i Forserum

Kakelugnar i Forserum, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Forserum som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Forserum. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Forserum rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Forserum för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Forserum

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Forserum syns nedan. Om du bor i Forserum kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Aneby Ved AB
Frövik Norrgård 1
571 97 Forserum

Kostnad och pris på kakelugn i Forserum

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Forserum kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Forserum du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Forserum

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Forserum, och du kan läsa mer om platsen Forserum nedan:

Beskrivning: Forserum är en tätort i Forserums socken i Nässjö kommun i Jönköpings län belägen 15 km nordväst om Nässjö. I orten ligger Forserums kyrka. Namnet Forserum har, precis som namnet antyder, att göra med att det runnit flera forsar från den bäck som runnit från mossen norr om bebyggelsen, samt rum som betyder ”öppen plats”.

Area: 195,25 hektar
Befolkning: 2039, år 2010

Om du vill lära dig mer om Forserum utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Forserum) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Forserum fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Forserum rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jönköping län.