Kakelugn i Sveg

Kakelugnar i Sveg, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Sveg som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Sveg. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Sveg rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Sveg för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Sveg

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Sveg syns nedan. Om du bor i Sveg kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kaminspecialisten/Glimek
Glasmästargränd 3
842 31 SVEG

Kostnad och pris på kakelugn i Sveg

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Sveg kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Sveg du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Sveg

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Sveg, och du kan läsa mer om platsen Sveg nedan:

Beskrivning: Sveg är en tätort i landskapet Härjedalen och centralort i Härjedalens kommun i Jämtlands län. Sveg är beläget vid Ljusnan och väster om samhället ligger den konstgjorda sjön Svegssjön

Area: 284,70 hektar
Befolkning: 2547, år 2010

Om du vill lära dig mer om Sveg utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Sveg) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Sveg fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Sveg rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jämtland län.