Kakelugn i Östersund

Kakelugnar i Östersund, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Östersund som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Östersund. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Östersund rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Östersund för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Östersund

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Östersund syns nedan. Om du bor i Östersund kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kaminexperten
Thoméegränd 8
831 33 ÖSTERSUND


Skorstensfolket Östersund AB
Stuguv. 2 A
831 36 östersund

Kostnad och pris på kakelugn i Östersund

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Östersund kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Östersund du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Östersund

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Östersund, och du kan läsa mer om platsen Östersund nedan:

Beskrivning: Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Area: 2 727,55 hektar
Befolkning: 44327, år 2010

Om du vill lära dig mer om Östersund utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Östersund) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Östersund fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Östersund rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jämtland län.