Kakelugn i Offerdal

Kakelugnar i Offerdal, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Offerdal som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Offerdal. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Offerdal rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Offerdal för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Offerdal

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Offerdal syns nedan. Om du bor i Offerdal kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Murarn, Rickards mur & kakel AB
Hällänge 311
830 51 Offerdal

Kostnad och pris på kakelugn i Offerdal

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Offerdal kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Offerdal du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Offerdal

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Offerdal, och du kan läsa mer om platsen Offerdal nedan:

Beskrivning: Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Area: 2 137 km2
Befolkning: 2265, år 2010

Om du vill lära dig mer om Offerdal utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Offerdal) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Offerdal fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Offerdal rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jämtland län.