Kakelugn i Frösön

Kakelugnar i Frösön, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Frösön som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Frösön. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Frösön rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Frösön för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Frösön

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Frösön syns nedan. Om du bor i Frösön kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Sebå-Service AB
Vallag. 19 A
832 54 FRÖSÖN

Kostnad och pris på kakelugn i Frösön

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Frösön kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Frösön du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Frösön

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Frösön, och du kan läsa mer om platsen Frösön nedan:

Beskrivning: Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Area: 41 km2
Befolkning: 11560, år 2014

Om du vill lära dig mer om Frösön utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Frösön) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Frösön fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Frösön rekommenderar vi att du söker på annat håll i Jämtland län.