Kakelugn i Kungsbacka

Kakelugnar i Kungsbacka, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Kungsbacka som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Kungsbacka. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Kungsbacka rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Kungsbacka för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Kungsbacka

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Kungsbacka syns nedan. Om du bor i Kungsbacka kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Erixon Eldstäder
Borgmästareg. 9
434 32 Kungsbacka


Larsens Skorstensfolket AB
Verkstadsg. 12
434 42 KUNGSBACKA


Eldabutiken KS Kaminer Västsverige
Borgåsv. 12
434 39 KUNGSBACKA

Kostnad och pris på kakelugn i Kungsbacka

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Kungsbacka kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Kungsbacka du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Kungsbacka

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Kungsbacka, och du kan läsa mer om platsen Kungsbacka nedan:

Beskrivning: Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Area: 1 002,57 hektar
Befolkning: 19 057, år 2010

Om du vill lära dig mer om Kungsbacka utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Kungsbacka) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Kungsbacka fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Kungsbacka rekommenderar vi att du söker på annat håll i Halland län.