Kakelugn i Visby

Kakelugnar i Visby, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Visby som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Visby. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Visby rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Visby för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Visby

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Visby syns nedan. Om du bor i Visby kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Byggnadshyttan Eld AB
Färjeleden 5
621 58 VISBY

Kostnad och pris på kakelugn i Visby

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Visby kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Visby du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Visby

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Visby, och du kan läsa mer om platsen Visby nedan:

Beskrivning: Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Area: 1 244,28 hektar
Befolkning: 22593, år 2010

Om du vill lära dig mer om Visby utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Visby) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Visby fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Visby rekommenderar vi att du söker på annat håll i Gotland län.