Kakelugn i Tingstäde

Kakelugnar i Tingstäde, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Tingstäde som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Tingstäde. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Tingstäde rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Tingstäde för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Tingstäde

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Tingstäde syns nedan. Om du bor i Tingstäde kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE

Kostnad och pris på kakelugn i Tingstäde

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Tingstäde kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Tingstäde du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Tingstäde

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Tingstäde, och du kan läsa mer om platsen Tingstäde nedan:

Beskrivning: Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Area: 115,63 hektar
Befolkning: 265, år 2010

Om du vill lära dig mer om Tingstäde utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Tingstäde) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Tingstäde fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Tingstäde rekommenderar vi att du söker på annat håll i Gotland län.