Kakelugn i Stånga

Kakelugnar i Stånga, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Stånga som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Stånga. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Stånga rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Stånga för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Stånga

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Stånga syns nedan. Om du bor i Stånga kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Ljungs Kakelugnsmakeri
Stånga Bosarve 247
623 60 Stånga

Kostnad och pris på kakelugn i Stånga

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Stånga kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Stånga du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Stånga

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Stånga, och du kan läsa mer om platsen Stånga nedan:

Beskrivning: Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Area: 104,76 hektar
Befolkning: 317, år 2010

Om du vill lära dig mer om Stånga utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Stånga) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Stånga fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Stånga rekommenderar vi att du söker på annat håll i Gotland län.