Kakelugn i Slite

Kakelugnar i Slite, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Slite som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Slite. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Slite rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Slite för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Slite

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Slite syns nedan. Om du bor i Slite kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Ekonomka Ryska Murspisar AB
Boge Västers 790
624 36 Slite

Kostnad och pris på kakelugn i Slite

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Slite kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Slite du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Slite

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Slite, och du kan läsa mer om platsen Slite nedan:

Beskrivning: Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Area: 250,71 hektar
Befolkning: 1483, år 2010

Om du vill lära dig mer om Slite utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Slite) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Slite fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Slite rekommenderar vi att du söker på annat håll i Gotland län.