Kakelugn i Romakloster

Kakelugnar i Romakloster, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Romakloster som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Romakloster. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Romakloster rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Romakloster för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Romakloster

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Romakloster syns nedan. Om du bor i Romakloster kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Alvar Hallgren Bygg AB
Lokstallsg. 6
622 54 Romakloster


HEAB Hallgren Entreprenad AB, Benny Hallgren
Lokstallsg. 6
622 54 Romakloster

Kostnad och pris på kakelugn i Romakloster

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Romakloster kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Romakloster du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Romakloster

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Romakloster, och du kan läsa mer om platsen Romakloster nedan:

Beskrivning: Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Area: 125,63 hektar
Befolkning: 913, år 2010

Om du vill lära dig mer om Romakloster utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Romakloster) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Romakloster fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Romakloster rekommenderar vi att du söker på annat håll i Gotland län.