Kakelugn i Klintehamn

Kakelugnar i Klintehamn, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Klintehamn som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Klintehamn. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Klintehamn rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Klintehamn för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Klintehamn

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Klintehamn syns nedan. Om du bor i Klintehamn kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Ekblads Kakelugnsmakeri
Väte Isome 180
623 78 KLINTEHAMN

Kostnad och pris på kakelugn i Klintehamn

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Klintehamn kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Klintehamn du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Klintehamn

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Klintehamn, och du kan läsa mer om platsen Klintehamn nedan:

Beskrivning: Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Area: 212,09 hektar
Befolkning: 1363, år 2010

Om du vill lära dig mer om Klintehamn utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Klintehamn) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Klintehamn fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Klintehamn rekommenderar vi att du söker på annat håll i Gotland län.