Kakelugn i Hudiksvall

Kakelugnar i Hudiksvall, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Hudiksvall som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Hudiksvall. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Hudiksvall rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Hudiksvall för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Hudiksvall

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Hudiksvall syns nedan. Om du bor i Hudiksvall kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

PJs Mur & Puts
Uröv. 6
824 91 HUDIKSVALL

Kostnad och pris på kakelugn i Hudiksvall

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Hudiksvall kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Hudiksvall du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Hudiksvall

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Hudiksvall, och du kan läsa mer om platsen Hudiksvall nedan:

Beskrivning: Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Area: 1 007,79 hektar
Befolkning: 15015, år 2010

Om du vill lära dig mer om Hudiksvall utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Hudiksvall) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Hudiksvall fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Hudiksvall rekommenderar vi att du söker på annat håll i Gävleborg län.