Kakelugn i Gävle

Kakelugnar i Gävle, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Gävle som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Gävle. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Gävle rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Gävle för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Gävle

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Gävle syns nedan. Om du bor i Gävle kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken
Utmarksv. 3
802 91 GÄVLE


Murtek Sverige AB
Snäppv. 8
803 09 GÄVLE

Kostnad och pris på kakelugn i Gävle

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Gävle kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Gävle du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Gävle

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Gävle, och du kan läsa mer om platsen Gävle nedan:

Beskrivning: Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Area: 42,45 km2
Befolkning: 98970, år 2015

Om du vill lära dig mer om Gävle utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Gävle) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Gävle fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Gävle rekommenderar vi att du söker på annat håll i Gävleborg län.