Kakelugn i Säter

Kakelugnar i Säter, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Säter som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Säter. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Säter rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Säter för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Säter

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Säter syns nedan. Om du bor i Säter kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Landy Vent International AB
Kungsv. 31 Filial/Hämtlager
783 35 SÄTER

Kostnad och pris på kakelugn i Säter

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Säter kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Säter du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Säter

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Säter, och du kan läsa mer om platsen Säter nedan:

Beskrivning: Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Area: 624,53 km2
Befolkning: 10939, år 2015

Om du vill lära dig mer om Säter utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Säter) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Säter fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Säter rekommenderar vi att du söker på annat håll i Dalarna län.