Kakelugn i Ludvika

Kakelugnar i Ludvika, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Ludvika som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Ludvika. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Ludvika rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Ludvika för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Ludvika

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Ludvika syns nedan. Om du bor i Ludvika kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Tom Barth AB
S. Laggaruddsv. 10
771 92 Ludvika

Kostnad och pris på kakelugn i Ludvika

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Ludvika kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Ludvika du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Ludvika

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Ludvika, och du kan läsa mer om platsen Ludvika nedan:

Beskrivning: Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Area: 1 099,63 hektar
Befolkning: 14498, år 2010

Om du vill lära dig mer om Ludvika utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Ludvika) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Ludvika fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Ludvika rekommenderar vi att du söker på annat håll i Dalarna län.