Kakelugn i Borlänge

Kakelugnar i Borlänge, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Borlänge som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Borlänge. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Borlänge rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Borlänge för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Borlänge

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Borlänge syns nedan. Om du bor i Borlänge kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Frykbergs Kamin & Skorsten / Eldabutiken
Mellstav. 40
784 68 BORLÄNGE


SandsByggEntreprenad AB
Svetsgränd 5
781 72 BORLÄNGE

Kostnad och pris på kakelugn i Borlänge

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Borlänge kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Borlänge du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Borlänge

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Borlänge, och du kan läsa mer om platsen Borlänge nedan:

Beskrivning: Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Area: 635,82 km2
Befolkning: 50972, år 2015

Om du vill lära dig mer om Borlänge utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Borlänge) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Borlänge fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Borlänge rekommenderar vi att du söker på annat håll i Dalarna län.