Kakelugn i Avesta

Kakelugnar i Avesta, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Avesta som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Avesta. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Avesta rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Avesta för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Avesta

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Avesta syns nedan. Om du bor i Avesta kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken Avesta
Koppardalsv. 8
774 41 AVESTA

Kostnad och pris på kakelugn i Avesta

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Avesta kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Avesta du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Avesta

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Avesta, och du kan läsa mer om platsen Avesta nedan:

Beskrivning: Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Area: 669,03 km2
Befolkning: 22 330, år 2015

Om du vill lära dig mer om Avesta utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Avesta) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Avesta fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Avesta rekommenderar vi att du söker på annat håll i Dalarna län.